Cum am ajuns sa particip la un concurs de blogging?

Stiu ca a avea un blog, inseamna sa dedici …mult timp. Nu doar scrisului in sine, ci e un intreg job care vine la pachet cu : a fi activ pe toate canalele de social media, cu a publica in mod constant (cel putin o data pe saptamana), si a aduce tot timpul imbunatatiri site-ului din punct de vedere al designului.

Pentru ca scopul tau este, evident, sa devii din ce in ce mai bun.

Nu e deloc o treaba usoara, asa cum pare din afara. Doar atunci cand faci parte din “lumea asta”, iti dai seama, de fapt, cata munca e in spate. Si toata munca nu e in zadar oricum, iti aduce si tie o groaza de beneficii pentru ca ajungi sa cunosti lucruri despre care aveai, inainte, o parere superficiala.

Eu recunosc, nu am mai dat atat de multa importanta scrisului pe blog, despre calatoriie mele, sau despre orice altceva. Cred ca am simtit ca am o perioada, asa, in care efectiv, nu stiu ce sa scriu. Sau ca totul suna rau.

Dar, asa cum se intampla cu multe lucruri pentru care trebuie sa avem o oarecare disciplina, mi-am propus ca eu nu ma las de blogging (chiar daca uneori mai lipsesc din peisaj) si ca da, e bine chiar si atunci cand am doar 10 cititori.

Pe langa faptul ca vreau sa redevin activa pe blog, mi-am propus sa particip si la un concurs: SuperBlog2019. De care am dat fix intamplator, pe social media undeva. Am dat click, am vazut ce presupune si am zis? Why not? Nu as avea nimic de pierdut. Asa ca… sa imi tineti pumnii, atat pentru concurs, cat si pentru ambitia pe care sper sa o am de acum incolo pentru scris.

Iar participarea mea la un concurs tine mai mult de o implinire interioara, ca in sfarsit, cineva ajunge cumva sa evalueze ceea ce scriu eu, din pura pasiune.

O sa inchei cu un gand cu care am inceput atunci cand am scris articolul asta…”I’ve got this”.

Comments

comments

Previous articleCum arată un camping din Croația? De ce stai în camping? RO article
Next articleAwake- un festival misto pe care nu ar trebui sa il ratezi!